RibX Editor

Korte uitleg

Met de RibX Editor van PRO Ewijk kunt u op een simpele manier RibX bestanden inladen, weergeven, bewerken en samenvoegen. Deze Tool is speciaal ontwikkeld om na een validatie, fouten in een RibX bestand te kunnen herstellen.

De gegevens worden in een horizontaal schema weergegeven en de waarnemingen en eventuele metingen kunnen per object weergegeven en aangepast worden. Er kan op regelnummer of tekst gezocht worden om snel tot de juiste waarde te komen en deze te vervangen.

Mocht u door gebruik van de applicatie tegen problemen aanlopen of mocht u functies missen horen wij dat graag. Stuur ons een mail via info@pro-ewijk.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Klik hieronder op de downloadlink om een gratis proefversie van 30 dagen te downloaden. Heeft deze tool uw werk makkelijker gemaakt neem dat contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Download en installatie

Door op onderstaande link te klikken kunt u de RibX Editor als .zip bestand downloaden. Vervolgens kunt u het zip bestand uitpakken en het .msi bestand openen om de RibX Editor te installeren.

Downloads: